Title Image

Evenementen

Evenementen Fotografie

Ervaring

Een goed georganiseerd evenement kan een geweldig visitekaartje zijn voor uw bedrijf. Krachtige beelden waardoor u het evenement steeds weer kunt herbeleven. Door ruim 15 jaar ervaring in de evenementen wereld weet ik precies wat belangrijk is om in beeld te brengen. 

Snel Resultaat

Voor het doel van de fotografie van uw evenement is het vaak wenselijk dat u snel resultaat kunt laten zien op websites en op Social media, zoals bijvoorbeeld LinkedIn. Daarnaast kunnen de foto’s uiteraard gebruikt worden voor diverse publicaties als brochures, folders, bill boards en andere reclame uittingen. De foto’s kan ik voor elk doel in gewenste specificaties aanleveren. 

Totaalpakket

Als fotografe ontzorg  ik organisaties graag in het volledige proces. Mijn werkwijze is vaak op te delen in drie stappen:

  1. Intake/Kennismaking: Hierin wordt besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Het doel van de foto's en waarvoor u ze gaat gebruiken.
  2. Het Evenement: Tijdens het evenement zal ik de verschillende facetten belichten. Als fotografe beweeg ik mij onzichtbaar met zichtbaar resultaat.

  3. Oplevering: Op een vooraf afgesproken moment, lever ik een online gallery aan, waar u het resultaat kunt bekijken en kan delen met de door u gekozen partijen. De online gallery is beschermd met een persoonlijk wachtwoord.

Bevrijdingsfestival 2021 i.o.v. ADDLight, Friesian Proms en Jumping Jack i.o.v Mertens AVR

Kennis maken?

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem z.s.m. contact met u op.