Title Image

Portretten

Een zakelijk portret met een persoonlijke touch

Persoonlijk aandacht

Rust en persoonlijke aandacht zijn de key voor ontspanning tijdens een fotoshoot. Als Moment Design fotografe weet ik hoe ik u kan helpen u op uw gemak te laten voelen en uw mooiste ik naar voren te halen.  Precies zoals u bent.

Gericht resultaat

Klanten willen graag de persoon achter het bedrijf leren kennen. Daarom is het zo belangrijk om de ware ik achter de mensen te laten zien. U kunt immers maar één keer een eerste indruk maken. Op onder andere uw website, op LinkedIn, in folders en bedrijfsmagazines. 

Totaalpakket

  1. Intake/Kennismaking: Tijdens dit gesprek gaan we bekijken hoe we u het beste op de foto kunnen zetten, wat het beste bij u past. Welke locatie? Wat voor kleding? Wat laat u ware ik zien?

  2. De Fotoshoot: Samen gaan we die foto maken die u van uw mooiste kant laat zien. Een combinatie van persoonlijke aandacht, Moment Design en tijd. 

  3. Oplevering: Samen maken we een selectie van uw mooiste foto’s, die ik daarna door de nabewerking haal voor de finishing touch. De foto's krijgt u aangeleverd in een persoonlijke online gallery, beschermd met een persoonlijk wachtwoord. 

EDC

EDC wil haar werknemers de kans geven een professioneel portret te laten maken, allemaal in dezelfde EDC stijl. Precies zoals de mensen zijn.

 

Te gebruiken voor o.a. LinkedIn. 

Vindrs

Vindrs is een detacheringsbureau, met een enthousiast team. En dit wilden ze ook graag uitstralen op de website. Geheel in eigen stijl hebben we de foto’s op locatie geschoten. Persoonlijk en ongedwongen.

Vindrs
M'unyk

M’unyk

Monique is een kei in organiseren. Ze is spontaan en toegankelijk. De portretten voor haar website stralen dit 100% uit.

Belsimpel

Belsimpel gaf haar werknemers de kans om een professioneel portret te laten schieten, met een spontane / zakelijke touch, geschikt voor LinkedIn.

 

Samen met Belsimpel bedacht ik een studio setting met een lichtgrijze achtergrond en mocht ik ruim 200 portretten schieten.

 

Ohpen Ingenieurs

Het team van Ophen Ingenieurs bestaat uit professionele en passievolle mensen. Ieder met zijn eigen kracht.

 

 

Om de medewerkers op de website voor te stellen, wilden ze frisse portretten. Van elke medewerker op zijn eigen manier, maar in dezelfde frisse kleuren. 

Onder andere: Anita Schelling Training & Coaching, Bureau Groeikracht, Jansien Videograaf, Videoprofs, M’unyk, Je Mooiste Herinnering, Vindrs, EDC, Studio-Pgraphix en Boxing Stad Groningen gingen u voor.

Vraag direct offerte aan!

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem z.s.m. contact met u op.